Forskning

Aktuellt

Om Mistra

Forskning

Aktuellt

Om Mistra

Publicerad 2020-06-05

Webbinarium 16 juni: Grön omstart – Forskningens betydelse för en hållbar återhämtning

Coronapandemin har satt stort fokus på vikten av en grön återhämtning och innebär samtidigt möjligheter för en hållbar samhällsomställning på lång sikt. Varmt välkommen på Mistras webbinarium som belyser drivkrafter och beslut bakom tidigare samhällstransformationer, Sveriges utmaningar och möjligheter och hur forskning kan ligga till grund för beslut i rätt riktning.

Grön omstart – forskningens betydelse för en hållbar återhämtning

  • Datum: 16 juni
  • Tid: 10.00-11.00

Coronapandemin har satt stort fokus på vikten av en grön återhämtning och innebär samtidigt möjligheter för en hållbar samhällsomställning på lång sikt. Hur kan olika aktörer samverka och driva en hållbar återhämtning och långsiktig omställning?

Varmt välkommen på Mistras webbinarium som belyser drivkrafter och beslut bakom tidigare samhällstransformationer, Sveriges utmaningar och möjligheter och hur forskning kan ligga till grund för beslut i rätt riktning.

Sessionen sker på svenska och du som deltagare har möjlighet att mejla in frågor inför seminariet på jessica.bergh@mistra.org och chatta frågor till deltagarna under webbinariets gång.

Här finns webbinariumet att titta på i efterhand:

Deltagare

Moderator

Stiftelsen för miljöstrategisk forskning stödjer forskning av strategisk betydelse för en god livsmiljö och hållbar samhällsutveckling